Scroll to Content
päeva
tundi
minutit
sekundit
5/5

Dinner in the Sky® Tallinn 2024

Menüü
16.07 - 18.07

Vegan menüü
16.07 - 18.07

Dinner in the Sky® Tallinn 2024

Menüü
19.07 - 21.07

Vegan menüü
19.07 - 21.07

Dinner in the Sky® Tallinn 2024

Menüü
23.07 - 28.07

Vegan menüü
23.07 - 28.07

Tallinn 2024 Külaliskokk

Dinner in the Sky® Tallinn 2024

Filip Langhoff

Filip Langhoff on olnud mitmete tunnustatud restoranide peakokaks

Restoran Ask

Michelin tärn 2012-2019

Restoran Jord

Bib Gourmand ja Roheline Tärn 2016-2021

Restoran Sekel

soovitatud Michelini teejuhi poolt - 2022-2024

Filipi Langhoffi lugu

Filip alustas oma erialast karjääri 16-aastaselt restoranikoolis õppides. Peale lõpetamist 1999. aastal kolis ta välismaale. Filip omandas kogemusi mitmes tuntud restoranis üle Euroopa. Nende hulgas on näiteks Edsbacka krog (2 Michelini tärni) Rootsis ning Comerc24 (1 Michelini tärn) ja El Bulli (3 Michelini tärni) Hispaanias. Kõige olulisemaks tööks Filipile välismaal olles oli 5 peakokana veedetud aastat Spisestedet Feinschmeckeris (1 michelin tärn) Oslos.

Filip Langhoff on sündinud 1980. aastal Soomes. Juba väikese lapsena olid Filipi ühed lemmiktegevused maitsetaimede ja marjade korjamine tema vanaema aiast või jalutamine metsas. Aastate jooksul on ta reisinud mööda maailma, pöörates alati erilist tähelepanu toidule. 2007. aastal abiellus ta Linda Stenman-Langhoffiga, kes on veinispetsialist. Selles võimupaaris valmistab mees toitu ja naine teeb kõike muud.

Kui ta sai pakkumise asuda Chez Dominique ‘i peakokaks (2 Michelini tärni) – otsustas Filip koos perega tagasi Soome kolida.

Aastatel 2008 ja 2009 esindas Filip Soomet mainekal Bocuse d´Or võistlusel. Tal õnnestus viia Soome läbi Euroopa võistluse 5. koha finaali ja 2009. aasta Lyonis saavutas ta finaalis 11. koha.

Alates 2011. aastast juhivad Filip ja Linda koos Cibus by Langhoffi toitlustus- ja konsultatsioonifirmat. Selle ettevõtte kaudu korraldavad nad üritusi ja sündmusi üle kogu maailma, nõustavad restorane ja pakuvad sisekujundust.

2012. aastal avasid nad restorani Ask. Ask oli väike ja intiimne 22-kohaline restoran Kruununhaka kenas piirkonnas. Ask pakkus 17 portsjonist koosnevat degustatsioonimenüüd koos hoolikalt valitud joogimenüüga. Tooteid hangiti väikestest kohalikest, mahepõllumajanduslikest ja biodünaamilistest taludest. 2019. aasta augustis otsustasid Filip ja Linda Ask´i sulgeda.

2015. aastal produtseerisid Filip ja Linda 13-osalise kokandussaate nimega Från Jord till Bord (Maast lauale). See on telesaade, mida on näidatud 2016-2024 aastatel Soomes, Norras, Rootsis ja Taanis. Saade räägib fantastilistest kohalikest mahetoodetest ja põllumeestest, kes on nende suurepäraste toodete taga.

Ask’i muretu väike õde, avati Kampi kaubanduskeskuses. Jordi keskendus kõikidele mõeldud mahetoidule ja -jookidele. 2019. aastal kolis Jord ümber Krununhakasse ja restorani Ask vanasse asukohta. Kuid kahjuks suleti see 2021. aastal pandeemia ajal. Pärast lühikest pausi avasid Filip ja Linda kolmanda restorani. Sekel bar & Restaurant, kus keskendutakse toidule ja Soome gastronoomilisele ajaloole, eriti 1920ndatele ja 1930ndatele, kannab endas tugevat jätkusuutlikkuse eetost. Menüüd ja veinid on inspireeritud sellest, mida serveeriti laudadele sajand tagasi.

Täna leiad neid oma suverestoranis Restaurant Segel Hankos, mis on Soome suvepealinnaks. Segel on lihtne, kvaliteetsete toitudega suverestoran, kus saab nautida kõike alates kalast ja friikartulitest kuni kohalikku toodangut sisaldava peakokamenüüni. Segelil on ka eriline veinikaart, kust leiate veine restoran Aski vanast ja laiast veinikeldrist.

Tallinn 2023 LIVE esineja

Dinner in the Sky® Tallinn 2023

Maryna Bobrova

Õhtusöökidel kosutab maitsva toidu kõrval meeli Maryna Bobrova.

 

Maryna on üks Ukraina väljapaistvamaid viiuldajaid. Ta on lõpetanud Tšaikovski-nimelise Ukraina rahvusliku muusikaakadeemia ja võitnud rohkelt erinevaid Ukraina konkursse. Koostöös Vanessa Mae mänedžeri Mel Bushiga on ta esinenud Inglismaal, Koreas, Hiinas, Prantsusmaal, Maldiividel, Marokos, Saksamaal, Araabia Ühendemiraatides, Šveitsis, Itaalias, Hispaanias ja teistes riikides.

Maryna spetsialiseerub interaktiivsetele esitustele, mis sisaldavad erinevaid žanre, nagu klassikaline muusika, klassikaline crossover, popp, lounge, elektrooniline muusika ja rokk.

Tema viiulimäng pakub elamust, mida Sa iial ei unusta!

Dinner in the Sky® Tallinn 2024 paketid ja hinnad

Vali viie erineva paketi seast just endale sobivaim, olenevalt menüüst ja sellest, kui kaua soovid taevas aega veeta.
Lunch in the Sky®
128
kahele
  • Hind kahele inimesele
  • Tõste kestus 40 min
  • Menüü koosneb kolmekäigulisest lõunast
  • Jookide valikus aperitiiv ja vein
  • 11.00 - 16.00 vahelisel ajal
Dinner in the Sky®
238
kahele
  • Hind kahele inimesele
  • Tõste kestus 80 min
  • Menüü koosneb neljakäigulisest õhtusöögist
  • Jookide valikus aperitiiv, vein ja digestiiv
  • 17.00 - 22.00 vahelisel ajal
Champagne in the Sky®
68
kahele
  • Hind kahele inimesele
  • Tõste kestus 20 min
  • Menüü koosneb suupistetest
  • Jookidest serveeritakse šampanjat
  • 15.00 - 17.00 vahelisel ajal
Brunch in the Sky®
88
kahele
  • Hind kahele inimesele
  • Tõste kestus 30 min
  • Kahekäiguline brunchimenüü
  • Jookide valikus vesi ja vein
  • 9.30 - 11.00 vahelisel ajal
Cocktail in the Sky®
68
kahele
  • Hind kahele inimesele
  • Tõste kestus 20 min
  • Menüü koosneb suupistetest
  • Jookidest serveeritakse kokteil
  • 22.30 - 00.00 vahelisel ajal
Lunch in the Sky®
128
kahele
  • Hind kahele inimesele
  • Tõste kestus 40 min
  • Menüü koosneb kolmekäigulisest lõunast
  • Jookide valikus aperitiiv ja vein
  • 11.00 - 16.00 vahelisel ajal
Dinner in the Sky®
238
kahele
  • Hind kahele inimesele
  • Tõste kestus 80 min
  • Menüü koosneb neljakäigulisest õhtusöögist
  • Jookide valikus aperitiiv, vein ja digestiiv
  • 17.00 - 22.00 vahelisel ajal
Champagne in the Sky®
68
kahele
  • Hind kahele inimesele
  • Tõste kestus 20 min
  • Menüü koosneb suupistetest
  • Jookidest serveeritakse šampanjat
  • 15.00 - 17.00 vahelisel ajal
Brunch in the Sky®
88
kahele
  • Hind kahele inimesele
  • Tõste kestus 30 min
  • Kahekäiguline brunchimenüü
  • Jookide valikus vesi ja vein
  • 9.30 - 11.00 vahelisel ajal
Cocktail in the Sky®
68
kahele
  • Hind kahele inimesele
  • Tõste kestus 20 min
  • Menüü koosneb suupistetest
  • Jookidest serveeritakse kokteil
  • 22.30 - 00.00 vahelisel ajal

Tähtis info

Korduma kippuvad küsimused
  • Külalise pikkus peab olema vähemalt 1,40 m

  • Alla 18-aastasel külalisel peab olema täiskasvanust saatja

  • Elamust on võimalik nautida ka ratastooli kasutajatel ja nõrga puudega inimestel

  • Alaealistele alkoholi ei serveerita

  • Ilmale vastav riietus

  • Palun pidage meeles, et 50 m kõrgusel on tuul pisut tugevam ja temperatuur võib olla natuke madalam kui maapinnal

  • Palun võtke kaasa oma telefonid, foto- ja videokaamerad, et jäädvustada hingematvaid hetki oma taevaest elamusest

Ühe rühma maksimaalne suurus on 22 inimest

  • On võimalik tellida taimetoidumenüüd

  • Teatage ette mistahes toiduallergiatest

  • Turvameeskond võib keelduda purjus külaliste teenindamisest turvalisuse kaalutlustel

  • Lastel ilma saatjata osaleda ei lubata

  • Palun saabuge kohale 20 minutit enne Teie tõste toimumise kellaaega

  • Kui te saabute hilinemisega, siis broneering tühistatakse ja raha tagasi ei maksta

  • Ärge unustage võtta kaasa oma broneeringu kinnitust

  • Tõsted toimuvad ja toitu serveeritakse ka vihmastes ilmastikuoludes

  • Tõsted viibivad või tühistatakse juhul, kui tuule kiirus on suurem kui 13 m/s ja/või äikesetormi korral

  • Tõsted võidakse ilmaolude tõttu tühistada või ootele panna ka vahetult enne Teie graafikujärgset aega

  • Kui tõste on osaliselt või täielikult tühistatud, siis serveeritakse toitu ja jooke maapinnal ning antakse kinkekaart kogu broneeringu väärtuses, et kogeda seda elamust järgmisel võimalikul ajal

Dinner in the Sky® on ettevõtte Events in the Sky väljatöötatud toode, mille aluseks on kaks võtmesõna: eksklusiivsus ja turvalisus. Me soovime pakkuda oma klientidele kõige erandlikumaid kogemusi, millest on iial unistatud, täiesti turvalisel viisil. Kõik meie kontseptsioonid on disainitud vastavalt Saksamaa standardile DIN 4112 ja tooted on ehitatud Belgias. See turvalisuse kinnismõte on ilmselt üks põhjustest, miks Dinner in the Sky® toimub nüüd juba rohkem kui 40 riigis ja see on saanud ametliku loa kõige karmimate nõuetega riikides, nagu USA, Kanada, Austraalia, Lõuna-Aafrika jne.

5/5

Tallinn 2024 asukoha kaart

Dinner in the Sky® in media

The experience recognised by leaders