Scroll to Content
päeva
tundi
minutit
sekundit

coming soon

coming soon

Dinner in the Sky® in media

The experience recognised by leaders

Tallinn 2023 menüü

Dinner in the Sky® Tallinn 2023

Lunch in the Sky

Dinner in the Sky

Vegeterian menu

Lunch in the Sky

Dinner in the Sky

Tallinn 2023 Külaliskokk

Dinner in the Sky® Tallinn 2023

Mirali Dilbazi

Ukraina esimese fine-dining restorani Mirali looja ja peakokk. Tunnustatud maineka “50Best discovery” poolt ja nimetatud üheks eredamaks täheks Ukraina restoranimaastikul. Uue Ukraina köögi teerajaja. 2019. aasta sügisel täiendas oma teadmisi Kopenhaageni restoranis Amass – mis oli jätkusuutliku restorani kontseptsiooni suunanäitajaid kogu maailmas.

 

Mirali tutvustus

Mirali on Ukraina esimene fine-dining restoran, mille kavandas ja lõi kokk Mirali Dilbazi ning mis avati 15. novembril 2021. Sellel on täiesti avatud köök, mis põhineb hooajalisuse, kohalike koostisosade ja jäätmevaba tootmise põhimõtetel.

Restoran asub Kiievi ajaloolise Podili linnaosa tööstuspiirkonnas, endises pakenditehase garaažis. Kaubagaraaž läbis täieliku renoveerimise, kuid koha tööstuslik õhkkond on säilinud. Seega on sissepääsu juures šaht, mis on muudetud kääritamiskeldriks, kõrged laed ja originaalsed betoonkonstruktsioonid, samas kui restorani klaasist seintega fassaad on avatud.

Restorani mis tahes lauas istuv külaline saab alati hea vaate ja jälgida nii linna liikumist läbi akende kui ka toiduvalmistamise protsessi köögis.

Kääritamisel on Mirali ökosüsteemis eriline koht. See võimaldab meeskonnal teha kõige silmapaistvamaid eksperimente ja saavutada harva leitud maitseid. Sel aastal laiendas restoran teadus- ja arendustegevuse kööki, mis toodab umebosh’i kohalikest ploomidest ja aprikoosidest, laktofermenteeritud Jaapani quince’i, katsuobushi’t harilikust pakslaubast, scoby’t, moosi, mullet caviar bottarga’t, erinevaid garum’eid, shoyu’t ja miso pastasid. Mirali kasutab ainult kohalike mahepõllumeeste toiduaineid. Kooskõlas jäätmevaba ideoloogiaga taaskasutatakse kogu müümata leib amazake’ks ja miso pastaks.

70% restoranis kasutatavatest toodetest kasvatatakse orgaaniliselt või ei kahjusta keskkonda vastavalt restorani sisemistele standarditel. Jälgitakse reeglit, mille kohaselt ostetakse veise- ja linnuliha väikestelt kohalikelt põllumajandustootjatelt, kes ei piira veiste liikumist ja annavad neile vabaduse karjamaadel liikuda. Samuti tellib restoran ainult vähemalt 5-aastasied piimalehmi ja võtab vastu kogu looma, vältides nii raiskamist. Kala ja mereannid on pärit tuttavatelt kaluritelt, kes ei kasuta võrke, või kasvandustest, mis järgivad rahvusvahelisi standardeid ning eelistavad katsetatud ja heakskiidetud sööta. Kaalutakse pikalt lagunevate tarbekaupade, nagu toidukile, pärgamendipaberi, fooliumi ja prügikottide, kasutamist.

Mirali Dilbazi on kokk ja Mirali restorani kaasasutaja. Ta on sündinud Aserbaidžaanis, kuid elanud suurema osa oma elust Ukrainas. Enne oma restorani avamist Kiievis töötas ta 4 aastat kokana Khata Podoprihoras – oma aiaga äärelinna restoran-hotellis. 2019. aasta sügisel oli ta praktikal Kopenhaagenis Amassis.
Olena Lysytska on Mirali restorani peadirektor ja vastutab kogu külaliste kogemuse, turunduse ja kommunikatsiooni eest. 2022. aasta kevadel korraldas Olena koos Billy Wagneri suure toetuse ja Mirali Dilbazi kaasamisega Saksa Mirali heategevusreisi, mille käigus korraldati 7 õhtusööki parimates restoranides – Nobelhart&Schmutzig , Mrs.Robinson’s, Maximilian Lorenz, Mural, 100/200, Horvath, Gustav ja Weinsinn.

Anton Yatsuk on Mirali restorani sous chef, kes töötas koos Mirali Dilbaziga Khata Podoprihoras ja kes kahtlemata toetas Miralit tema restoranis.

Maria Ovramenko on teenindusjuht, kes on töötanud Mirali restoranis alates selle avamisest.

Mirali restorani filosoofia ja lähenemine põhinevad kahel aluspõhimõttel: kokk Mirali Dilbazi ja tema meeskond pööravad erilist tähelepanu toodete kvaliteedile ja sellele, kes neid kasvatab. Enne restorani avamist veetis meeskond aasta, otsides parimaid põllumehi, kes jagavad samu põhimõtteid. Menüü loomisel on üheks oluliseks teguriks erinevatest kultuuridest saadud kogemus ja seos Aserbaidžaanis sündinud koka Mirali juurtega. Sellepärast võib menüüst leida dolma XO-kastme ja suzme’ga või Khersoni kuivatatud tomati tomatimeega Mirali magusate Bakuu tomatite mälestuse auks.
Mirali köök on tihedalt seotud permakultuuriga, kus erinevad taimed kasvavad üksteisega harmoonias samal ajal samas kohas. Kokk Mirali näeb oma toitu restoranis permaköögina, kuna tema lähenemine on tihedalt seotud taimekasvatuse lähenemisviisiga. Roogasid valmistatakse hooajalistest ja kohalikest toodetest, mis on harmoonias ja täiendavad üksteist taldrikul,
maksimeerides iga liigi potentsiaali.

Selline lähenemine on võimalikult keskkonnasõbralik. Mirali kasutab parimaid tehnikaid erinevatest kultuuridest ja maailma osadest, Aasiast Skandinaaviani, kuid valib siiski oma loomingulisuses ainult Ukraina põllumajandustooteid. Ta nimetab seda lähenemist uueks Ukraina köögiks, kus keskendutakse iga koostisosa potentsiaali avamisele.

Restoran on kujundatud avatud ruumina, kus kõik protsessid on läbipaistvad: näete kõiki taldrikule jõudvaid koostisosi oma algses olekus. Kogu meeskond osaleb teeninduses – kokad serveerivad koos kelneritega roogasid, kirjeldades toodete koostisosi ja omadusi.

Restorani menüü on lakooniline ja ehitatud hooajaliste kohalike toiduainete ümber, pöörates suurt tähelepanu majasisestele kääritatud toitudele.

Mirali veinide nimekiri koosneb 1100 erinevast looduslikust veinist (orgaaniline ja biodünaamiline), millest 200 on haruldased ja ainulaadsed. Valiku peamisteks kriteeriumiteks on väike tootmine, spontaanne kääritamine, mitte rohkem kui 70 milligrammi väävlit liitri kohta.

Tallinn 2023 LIVE esineja

Dinner in the Sky® Tallinn 2023

Maryna Bobrova

Õhtusöökidel kosutab maitsva toidu kõrval meeli Maryna Bobrova.

 

Maryna on üks Ukraina väljapaistvamaid viiuldajaid. Ta on lõpetanud Tšaikovski-nimelise Ukraina rahvusliku muusikaakadeemia ja võitnud rohkelt erinevaid Ukraina konkursse. Koostöös Vanessa Mae mänedžeri Mel Bushiga on ta esinenud Inglismaal, Koreas, Hiinas, Prantsusmaal, Maldiividel, Marokos, Saksamaal, Araabia Ühendemiraatides, Šveitsis, Itaalias, Hispaanias ja teistes riikides.

Maryna spetsialiseerub interaktiivsetele esitustele, mis sisaldavad erinevaid žanre, nagu klassikaline muusika, klassikaline crossover, popp, lounge, elektrooniline muusika ja rokk.

Tema viiulimäng pakub elamust, mida Sa iial ei unusta!

Dinner in the Sky® Tallinn 2023 paketid ja hinnad

Vali viie erineva paketi seast just endale sobivaim, olenevalt menüüst ja sellest, kui kaua soovid taevas aega veeta.
Lunch in the Sky®
128
kahele
  • Hind kahele inimesele
  • Tõste kestus 40 min
  • Menüü koosneb kolmekäigulisest lõunast
  • Jookide valikus aperitiiv ja vein
  • 11.00 - 16.00 vahelisel ajal
Dinner in the Sky®
238
kahele
  • Hind kahele inimesele
  • Tõste kestus 80 min
  • Menüü koosneb neljakäigulisest õhtusöögist
  • Jookide valikus aperitiiv, vein ja digestiiv
  • 17.00 - 22.00 vahelisel ajal
Champagne in the Sky®
68
kahele
  • Hind kahele inimesele
  • Tõste kestus 20 min
  • Menüü koosneb suupistetest
  • Jookidest serveeritakse šampanjat
  • 15.00 - 17.00 vahelisel ajal
Brunch in the Sky®
88
kahele
  • Hind kahele inimesele
  • Tõste kestus 30 min
  • Kahekäiguline brunchimenüü
  • Jookide valikus vesi ja vein
  • 9.30 - 11.00 vahelisel ajal
Cocktail in the Sky®
68
kahele
  • Hind kahele inimesele
  • Tõste kestus 20 min
  • Menüü koosneb suupistetest
  • Jookidest serveeritakse kokteil
  • 22.30 - 00.00 vahelisel ajal
Lunch in the Sky®
128
kahele
  • Hind kahele inimesele
  • Tõste kestus 40 min
  • Menüü koosneb kolmekäigulisest lõunast
  • Jookide valikus aperitiiv ja vein
  • 11.00 - 16.00 vahelisel ajal
Dinner in the Sky®
238
kahele
  • Hind kahele inimesele
  • Tõste kestus 80 min
  • Menüü koosneb neljakäigulisest õhtusöögist
  • Jookide valikus aperitiiv, vein ja digestiiv
  • 17.00 - 22.00 vahelisel ajal
Champagne in the Sky®
68
kahele
  • Hind kahele inimesele
  • Tõste kestus 20 min
  • Menüü koosneb suupistetest
  • Jookidest serveeritakse šampanjat
  • 15.00 - 17.00 vahelisel ajal
Brunch in the Sky®
88
kahele
  • Hind kahele inimesele
  • Tõste kestus 30 min
  • Kahekäiguline brunchimenüü
  • Jookide valikus vesi ja vein
  • 9.30 - 11.00 vahelisel ajal
Cocktail in the Sky®
68
kahele
  • Hind kahele inimesele
  • Tõste kestus 20 min
  • Menüü koosneb suupistetest
  • Jookidest serveeritakse kokteil
  • 22.30 - 00.00 vahelisel ajal

Tähtis info

Korduma kippuvad küsimused
  • Külalise pikkus peab olema vähemalt 1,40 m

  • Alla 18-aastasel külalisel peab olema täiskasvanust saatja

  • Elamust on võimalik nautida ka ratastooli kasutajatel ja nõrga puudega inimestel

  • Alaealistele alkoholi ei serveerita

  • Ilmale vastav riietus

  • Palun pidage meeles, et 50 m kõrgusel on tuul pisut tugevam ja temperatuur võib olla natuke madalam kui maapinnal

  • Palun võtke kaasa oma telefonid, foto- ja videokaamerad, et jäädvustada hingematvaid hetki oma taevaest elamusest

Ühe rühma maksimaalne suurus on 22 inimest

  • On võimalik tellida taimetoidumenüüd

  • Teatage ette mistahes toiduallergiatest

  • Turvameeskond võib keelduda purjus külaliste teenindamisest turvalisuse kaalutlustel

  • Lastel ilma saatjata osaleda ei lubata

  • Palun saabuge kohale 20 minutit enne Teie tõste toimumise kellaaega

  • Kui te saabute hilinemisega, siis broneering tühistatakse ja raha tagasi ei maksta

  • Ärge unustage võtta kaasa oma broneeringu kinnitust

  • Tõsted toimuvad ja toitu serveeritakse ka vihmastes ilmastikuoludes

  • Tõsted viibivad või tühistatakse juhul, kui tuule kiirus on suurem kui 13 m/s ja/või äikesetormi korral

  • Tõsted võidakse ilmaolude tõttu tühistada või ootele panna ka vahetult enne Teie graafikujärgset aega

  • Kui tõste on osaliselt või täielikult tühistatud, siis serveeritakse toitu ja jooke maapinnal ning antakse kinkekaart kogu broneeringu väärtuses, et kogeda seda elamust järgmisel võimalikul ajal

Dinner in the Sky® on ettevõtte Events in the Sky väljatöötatud toode, mille aluseks on kaks võtmesõna: eksklusiivsus ja turvalisus. Me soovime pakkuda oma klientidele kõige erandlikumaid kogemusi, millest on iial unistatud, täiesti turvalisel viisil. Kõik meie kontseptsioonid on disainitud vastavalt Saksamaa standardile DIN 4112 ja tooted on ehitatud Belgias. See turvalisuse kinnismõte on ilmselt üks põhjustest, miks Dinner in the Sky® toimub nüüd juba rohkem kui 40 riigis ja see on saanud ametliku loa kõige karmimate nõuetega riikides, nagu USA, Kanada, Austraalia, Lõuna-Aafrika jne.

5/5

Tallinn 2023 asukoha kaart