Scroll to Content
päeva
tundi
minutit
sekundit
Dinner in the Sky Tallinn 25 logo modernses sans-serif kirjatüübis, kus 'Dinner in the' on valge, 'Sky' sinine, 'Tallinn' helesinine ja '25' valge ja halli kombinatsioonis

Logi tn 6

Vanasadama Kruiisiala I Tallinn

10.06 - 15.06

2025

5/5

Külaliskokk

Dinner in the Sky® Tallinn 2025

Kokk Kristaps Silis valges kokarõivastuses, käed enesekindlalt rinnal risti, seistes tumedal taustal, kehastades loovust ja kulinaarset meisterlikkust.

Kristaps Sīlis

„Keegi ei sünni suurepäraseks kokaks, seda õpitakse läbi tegevuse. Kokaks saamine toimub päev päeva järel, läbi raske töö, pikkade tundide köögis ja oma oskuste arendamise. See nõuab suurt visadust ja soovi iga päev paremaks saada. Olen osa sellest teekonnast läbinud. Püüan luua midagi uut, lähtudes iseendast, oma muljetest, maitsetest ja kogemustest, et toit peegeldaks minu isiklikku olemust ja iseloomu.“

Tutvustus

Punane taust, mille keskel on valge Michelini sümbol ja tekst 'MICHELIN 2025', sümboliseerides kulinaarse tipptaseme ja innovatsiooni tunnustust.

JOHN CHEF’S HALL RESTORAN

JOHNs Chef’s Hall pakub rohkemat kui lihtsalt suurepärast toitu — see on elamus, mis avab külalistele tee parimate Läti toodete tõelise väärtuse mõistmiseks. Lähtudes peakokk Kristaps Silise ja tema meeskonna professionaalsusest, kogemusest ja ainulaadsest kulinaarsest visioonist, tõstetakse iga hoolikalt valitud koostisosa esile degusteerimismenüüs, muutes need unikaalseteks ja meeldejäävateks maitseteks.
JOHN CHEF'S HALL logo, mille all on tekst 'by Kristaps Silis,' esindades kokandusliku kunsti ja innovatsiooni.
Kokk Kristaps Silis keskendunult köögis töötamas, lisades hoolikalt viimaseid detaile kulinaarsele loomingule.
Kokk Kristaps Silis tööhoos professionaalses köögis, seistes valges kokarõivastuses valgustatud töötasapinna ees, keskendunult maitseelamuse loomisele.
Kristaps Silis on üles kasvanud maal, kus tema kulinaarne teekond algas ilma kindla plaanita, avatud uutele võimalustele. Pärast kooli lõpetamist viis tee pealinna, kus algas tema tõeline gastronoomiline areng. Vaid 21-aastaselt sai ta peakoka ametikoha, mis pani aluse tema pikale täiuslikkuse ja innovatsiooni otsingule. Õppides läbi katsetuste, vigade ja täiustamise, on Kristaps omandanud sügava arusaama köögis toimuvast, alates koostisosade ettevalmistamisest kuni iga roa loovprotsessini.
Oma oskuste ja visiooni laiendamiseks on Kristaps Silis stažeerinud mitmes Michelini tärniga pärjatud restoranis, kogudes väärtuslikke kogemusi ja inspiratsiooni. Samm-sammult liikus ta oma lõppeesmärgi suunas ning avas eelmisel aastal JOHNs Chef’s Hall restorani, mis peegeldab tema maitset, visiooni ja pühendumust. Siin on tal vabadus luua ja jagada seda, millesse ta tõeliselt usub, pakkudes külalistele einestamiskogemust, mis peegeldab tema kirge ja olemust.
“Püüan luua midagi uut, juhindudes iseendast, oma muljetest, maitsetest ja kogemustest, et toit peegeldaks minu isiklikku loomust ja karakterit. Iga päev püüan muuta toidu välimuse imeliseks, maitse veelgi paremaks ning suutma pakkuda elamust.”
Kokk Kristaps Silis keskendunult toidu serveerimisel, kasutades pintsette detailide täpseks paigutamiseks puidust alusel.
Kristaps Silis hoiab käes punast MICHELIN 2025 plaati, kandes valget kokarõivast, millel on Michelini logo, sümboliseerides kulinaarse tipptaseme tunnustust.

RESTAURANT JOHN CHEF’S HALL

JOHNs Chef’s Hall ei ole lihtsalt koht einestamiseks—see on kulinaarne elamus. Restorani menüü koosneb autori retseptidest ja ainulaadsetest loomingutest, mis jutustavad igal taldrikul oma loo. Peakokk Kristaps Sīlis ühendab traditsioonilised tehnikad kaasaegse innovatsiooniga, luues roogasid, mis on samaaegselt tuttavad ja ootamatud. Iga retsept on hoolikalt koostatud, et esile tuua koostisosade loomulikud maitsed, sageli lisades elemente, mis on korjatud loodusest või saadud restorani partnerite ja talunike kohapealsetest aedadest.
5/5

Paketid ja hinnad

Dinner in the Sky® Tallinn 2025

Vali kuue erineva paketi seast just endale sobivaim, olenevalt menüüst ja sellest, kui kaua soovid taevas aega veeta.

Lunch in the Sky®

64
inimene
  • Hind ühele inimesele
  • Tõste kestus 45 min
  • Menüü koosneb kolmekäigulisest lõunast
  • Jookide valikus aperitiiv ja vein
  • 11.00 - 16.00 vahelisel ajal

Dinner in the Sky® sunset

129
inimene
  • Hind ühele inimesele
  • Tõste kestus 90 min
  • Menüü koosneb neljakäigulisest õhtusöögist
  • Jookide valikus aperitiiv, vein ja digestiiv
  • 21.00 - 22.30 vahelisel ajal

Dinner in the Sky®

119
inimene
  • Hind ühele inimesele
  • Tõste kestus 80 min
  • Menüü koosneb neljakäigulisest õhtusöögist
  • Jookide valikus aperitiiv, vein ja digestiiv
  • 17.00 - 21.00 vahelisel ajal

Champagne in the Sky®

34
inimene
  • Hind ühele inimesele
  • Tõste kestus 20 min
  • Menüü koosneb suupistetest
  • Jookidest serveeritakse šampanjat
  • 15.00 - 17.00 vahelisel ajal

Brunch in the Sky®

49
inimene
  • Hind ühele inimesele
  • Tõste kestus 30 min
  • Kahekäiguline brunchimenüü
  • Jookide valikus vesi ja vein
  • 9.30 - 11.00 vahelisel ajal

Cocktail in the Sky®

34
inimene
  • Hind ühele inimesele
  • Tõste kestus 20 min
  • Menüü koosneb suupistetest
  • Jookidest serveeritakse kokteil
  • 22.30 - 00.00 vahelisel ajal

Lunch in the Sky®

64
inimene
  • Hind ühele inimesele
  • Tõste kestus 45 min
  • Menüü koosneb kolmekäigulisest lõunast
  • Jookide valikus aperitiiv ja vein
  • 11.00 - 16.00 vahelisel ajal

Dinner in the Sky® sunset

129
inimene
  • Hind ühele inimesele
  • Tõste kestus 90 min
  • Menüü koosneb neljakäigulisest õhtusöögist
  • Jookide valikus aperitiiv, vein ja digestiiv
  • 21.00 - 22.30 vahelisel ajal

Dinner in the Sky®

119
inimene
  • Hind ühele inimesele
  • Tõste kestus 80 min
  • Menüü koosneb neljakäigulisest õhtusöögist
  • Jookide valikus aperitiiv, vein ja digestiiv
  • 17.00 - 21.00 vahelisel ajal

Champagne in the Sky®

34
inimene
  • Hind ühele inimesele
  • Tõste kestus 20 min
  • Menüü koosneb suupistetest
  • Jookidest serveeritakse šampanjat
  • 15.00 - 17.00 vahelisel ajal

Brunch in the Sky®

49
inimene
  • Hind ühele inimesele
  • Tõste kestus 30 min
  • Kahekäiguline brunchimenüü
  • Jookide valikus vesi ja vein
  • 9.30 - 11.00 vahelisel ajal

Cocktail in the Sky®

34
inimene
  • Hind ühele inimesele
  • Tõste kestus 20 min
  • Menüü koosneb suupistetest
  • Jookidest serveeritakse kokteil
  • 22.30 - 00.00 vahelisel ajal
5/5

Asukoht

Dinner in the Sky® Tallinn 2025

Asukoht

Logi tn 6

Vanasadama Kruiisiala I Tallinn

Location map of the event
5/5

Tähtis info

Korduma kippuvad küsimused

  • Külalise pikkus peab olema vähemalt 1,40 m

  • Alla 18-aastasel külalisel peab olema täiskasvanust saatja

  • Elamust on võimalik nautida ka ratastooli kasutajatel ja nõrga puudega inimestel

  • Alaealistele alkoholi ei serveerita

  • Ilmale vastav riietus

  • Palun pidage meeles, et 50 m kõrgusel on tuul pisut tugevam ja temperatuur võib olla natuke madalam kui maapinnal

  • Palun võtke kaasa oma telefonid, foto- ja videokaamerad, et jäädvustada hingematvaid hetki oma taevaest elamusest

  • Ühe rühma maksimaalne suurus on 22 inimest
    • On võimalik tellida taimetoidumenüüd

    • Teatage ette mistahes toiduallergiatest

    • Turvameeskond võib keelduda purjus külaliste teenindamisest turvalisuse kaalutlustel

    • Lastel ilma saatjata osaleda ei lubata

    • Palun saabuge kohale 20 minutit enne Teie tõste toimumise kellaaega

    • Kui te saabute hilinemisega, siis broneering tühistatakse ja raha tagasi ei maksta

    • Ärge unustage võtta kaasa oma broneeringu kinnitust

    • Tõsted toimuvad ja toitu serveeritakse ka vihmastes ilmastikuoludes

    • Tõsted viibivad või tühistatakse juhul, kui tuule kiirus on suurem kui 13 m/s ja/või äikesetormi korral

    • Tõsted võidakse ilmaolude tõttu tühistada või ootele panna ka vahetult enne Teie graafikujärgset aega

    • Kui tõste on osaliselt või täielikult tühistatud, siis serveeritakse toitu ja jooke maapinnal ning antakse kinkekaart kogu broneeringu väärtuses, et kogeda seda elamust järgmisel võimalikul ajal

    Dinner in the Sky® on ettevõtte Events in the Sky väljatöötatud toode, mille aluseks on kaks võtmesõna: eksklusiivsus ja turvalisus. Me soovime pakkuda oma klientidele kõige erandlikumaid kogemusi, millest on iial unistatud, täiesti turvalisel viisil. Kõik meie kontseptsioonid on disainitud vastavalt Saksamaa standardile DIN 4112 ja tooted on ehitatud Belgias. See turvalisuse kinnismõte on ilmselt üks põhjustest, miks Dinner in the Sky® toimub nüüd juba rohkem kui 40 riigis ja see on saanud ametliku loa kõige karmimate nõuetega riikides, nagu USA, Kanada, Austraalia, Lõuna-Aafrika jne.

    5/5

    Dinner in the Sky® meedias

    The experience recognized by leaders

    5/5

    Dinner in the Sky® Tallinn 2024

    Menüü
    16.07 - 18.07

    Vegan menüü
    16.07 - 18.07

    Dinner in the Sky® Tallinn 2024

    Menüü
    19.07 - 21.07

    Vegan menüü
    19.07 - 21.07

    Dinner in the Sky® Tallinn 2024

    Menüü
    23.07 - 28.07

    Vegan menüü
    23.07 - 28.07